Reklamevideo – Styrk dit brand i Holbæk Legeland

Nu har du mulighed for at markedsføre dig i Holbæk Legeland. Vi har skærme opsat i legelandet, hvor du har mulighed for at få din reklamevideo vist. Video sælger dit budskaber og skaffer kunder! En god reklame leverer salgsbudskabet kort og præcist og er den mest effektive måde at præsentere din ydelse og dit produkt på.

Kontakt os for flere informationer.

1 kommentar til “Reklamevideo – Styrk dit brand i Holbæk Legeland”

 1. Louise Rasmussen

  Hej Sandra W,
  Jeg bliver helt i tvivl om jeg skulle have kontaktet dig vedr Victor’s fødselsdag i morgen…?!
  Jeg vil dog bekræfte, at vi kommer i morgen som aftalt ved 10-11 tiden og tænker derfor at serveringen af mad kunne være kl.11 hvor alle gæster er inviteret senest til. Dvs 11-14 til 6 betalende børn samt (en baby og en på 1 år) & 12 voksne + én ekstra voksen, ialt 13 voksne. Er det muligt at i laver én af sandwichene som vegetar?? Så det bliver noget med ekstra ost, løg og grønt istedet for kød…
  Vedr drikkevarer så er aftalen bare at gæsterne skriver sig på regningen, og de må gerne bestille allerede når de kommer kl.10 indtil kl.14.
  Dog vil vi gerne til kl.11 i forbindelse til frokosten gerne bestille 4 kander saft til de voksne og hvis muligt to kander vand.

  Victor glæder os SÅ meget til at fejre sin fødselsdag i Legeland i morgen 😉 Det er et skøøønt sted i har!! Lige hvad Holbæk kunne bruge 🙂

  De bedste hilsner
  Louise

  PS. Skal vi selv have tallerkner og skeer/kagegafler med til lagkagen??

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *